StartFrågor och SvarDragningslistorVinstutbetalningarAutogiroKontakt oss
Digitalt lottbrev
SUPER
Har du vunnit?
Lottbrev
Vinster!
Hit går pengarna!
Beställ här!
Kryzzet!
Plus

Lottbrev

Monica vann 100 000 kronor!


Vi satte oss på tåget och for till Västra Götaland för att överraska Monica. Men Monica var inte hemma! Vi bestämde oss för att göra vissa efterforskningar och fick på den vägen höra att hon var ute på en golfrunda. Vi ringde och störde henne och bestämde en träff senare under dagen.

Och då fick vi äntligen glädjen att träffa Monica och hennes make och avslöja att de vunnit 100 000 kronor på sin Månadslott. Ett glatt och härligt möte med två glada lottinnehavare. På frågan vart pengarna skulle gå fick vi svaret:

– Det vet vi!

Med det lämnar vi Monica och hennes make, tackar för ett trevligt möte och säger återigen: stort grattis!

Grattis Elsy i Stockholm!

Vi fick leta efter Elsy med ljus och lykta innan vi äntligen fick tag i henne per telefon. Hon var på Arlanda, just hemkommen efter en resa till Portugal. Elsy är en tjej som verkligen gillar att resa och hon brukar resa med just Solresor. När vi träffar henne senare under dagen berättar hon att hon nyligen bokat en resa till Teneriffa dit hon beger sig i höst. Snacka om att plusvinsten hamnade rätt.

- Det här var verkligen roligt, hälsar Elsy som alltså har vunnit 15 000 i presentkort hos solresor och 5 000 kronor i kontanter.

Ett stort grattis önskar vi på Månadslotten och trevlig resa!


Är du ännu inte med i vårt reselotteri Månadslotten Plus?
Anmäl dig här!


 

Höst i luften!

Hösten har kommit och vi njuter av den krispiga luften och de sprakande röda löven på träden. Men när höstregnet piskar mot rutan och det börjar bli kallt då vill somliga kura inomhus medan andra vill flyga söderut.

Tillhör du dem som föredrar det senare alternativet borde du skaffa Månadslotten Plus, där lottar vi ut resor varje dag hela året.

Som vanligt bjuder vi på ett spännande kryzz. Och vi belönar två av de som skickar in sin kryzzlösning via vykort med en prenumeration på Bra Korsord!

Lycka till i dragningarna!

Med vänlig hälsning
Per-Arne Krantz
Lotteriföreståndare

Missa inte
kryzzet!

 


Sveriges Dövas RiksförbundSynskadades Riksförbund
© Ideella Spel AB 122 88 Enskede, tel 08-39 90 60, e-post: kontakt@ideellaspel.se